Gerrard maakt zich niet druk over kritiek Barton

Ger
5 februari 2007, 14:42   Bijgewerkt: 5 februari 2007, 15:06

Steven Gerrard stelt geen problemen te hebben met Joey Barton. De middenvelder van Manchester City uitte onlangs kritiek op de aanvoerder van Liverpool. Beide spelers treffen elkaar deze week bij het Engelse team.

Barton, die voor het eerst bij de selectie van Engeland zit, is van mening dat Gerrard niet samen met Frank Lampard in de nationale ploeg kan spelen. De middenvelders hebben volgens Barton "beide een bal nodig om te slagen". Verder is de Engelse dubutant niet te spreken over de biografie die Gerrard vlak na het WK uitbracht.

Gerrard reageerde koeltjes: "Ik heb Joey nog niet gezien, maar ik zal eens op zijn deur kloppen en hem een gesigneerde versie van mijn boek geven. Dan kan hij het de komende dagen lezen. Ik heb geen onenigheid met Joey. Zijn interview is eigenlijk volledig langs me heen gegaan. Het is goed dat er rivaliteit aanwezig is in het Premiership, maar bij het Engelse team moeten we respect voor elkaar opbrengen."

Overigens zal Gerrard komende woensdag tegen Spanje voor het eerst in drie jaar de aarvoerder van Engeland zijn. De middenvelder neemt de band over van John Terry, die vanwege een rugblessure niet de hele wedstrijd kan spelen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen