Henry: "Wij gaan dit nog rechtzetten"

21 februari 2007, 11:32   Bijgewerkt: 21 februari 2007, 11:38

Arsenal, de verliezend finalist van vorig seizoen, balanceert op de rand van uitschakeling in de Champions League. Na de 1-0 nederlaag in Eindhoven zal de formatie van coach Arsene Wenger is eigen stadion minimaal twee keer moeten scoren om alsnog door te dringen tot de kwartfinale. Volgens spits Thierry Henry is dat echter geen probleem. "Met alle respect voor PSV, maar wij hebben dinsdag al laten zien dat we ze kunnen verslaan", zegt hij tegen FCUpdate.nl.

"We hebben goed gespeeld", zegt Henry over het spel dat zijn elftal in Eindhoven op de mat legde. De Franse aanvoerder was met name tevreden over de eerste fase van de wedstrijd. "Daarin hebben we PSV goed onder druk gezet en een aantal mogelijkheden afgedwongen. Tomas Rosicky scoorde bijna, maar PSV-doelman Gomes redde fantastisch", herinnert hij zich.

"Helaas hebben we verloren, maar het is niet anders. Hoe ik onze kansen inschat om de volgende ronde te halen? Ach. Twee jaar geleden speelden we in de tweede ronde tegen Bayern München en verloren we uit met 3-1. Dat was vervelender, omdat Bayern de boel vervolgens helemaal op slot gooide en we in de reguliere speeltijd twee keer moesten scoren. Nu is één goal al voldoende om een verlenging af te dwingen. En met alle respect voor PSV, wat natuurlijk een goede ploeg is, ik denk dat we gisteren bewezen hebben dat we PSV kunnen verslaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen