Kromkamp: "Zege geeft vertrouwen"

21 februari 2007, 01:53   Bijgewerkt: 21 februari 2007, 11:37

PSV heeft dinsdag niet alleen van Arsenal, maar ook van zichzelf gewonnen. Met de zege rekenden de Eindhovenaren immers af met het verhaal dat ze in een diepe vormcrisis zouden verkeren. "We hebben hier laten zien dat we nog steeds een heel goed team hebben", zegt verdediger Jan Kromkamp tegen FCUpdate.nl.

Na de nederlagen tegen Roda JC en AZ en het gelijkspel tegen Sparta wist iedereen het zeker: PSV had niet meer het niveau van voor de winterstop. De zeker lijkende landstitel leek in gevaar, daar veranderde ook de moeizame zege op Heracles Almelo (0-2) niets aan. "Toch zijn we altijd rustig gebleven. Voor mijn gevoel hebben we ook geen heel slechte periode achter de rug, we hadden gewoon wat pech. Neem bijvoorbeeld die wedstrijd tegen AZ. Voor hetzelfde geld valt het dubbeltje de andere kant op", relativeert Kromkamp de inzinking van zijn ploeg.

Met name het feit dat PSV defensief amper in de problemen kwam, stemt Kromkamp tevreden. "We hebben, net zoals tegen Heracles, de nul gehouden. Dat is goed, daarop moeten we nu voortborduren. Deze zege geeft dan ook vertrouwen richting de competitie, we hebben laten zien dat we nog steeds een heel goede ploeg hebben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen