Roma stelt teleur, Palermo en Milan delen punten

28 februari 2007, 16:51   Bijgewerkt: 28 februari 2007, 17:02

AS Roma dreigt weer verder achterop te raken in de strijd om de titel. De Romeinen morsten woensdag twee punten in de uitwedstrijd tegen laagvlieger Chievo. Het werd 2-2. Ook AC Milan kwam niet tot winst. De ploeg van Carlo Ancelotti kwam op bezoek bij Palermo, de nummer drie van de ranglijst, niet verder dan 0-0. 

Roma, de voornaamste achtervolger van koploper Internazionale, leek in Verona lange tijd af te stevenen op een nederlaag. De ploeg keek na een half uur naar een 2-0 achterstand aan, maar toen stond Francesco Totti op. De Italiaanse aanvaller zorgde er met twee goals hoogstpersoonlijk voor dat Roma toch nog een punt overhield aan het treffen met de degradatiekandidaat.

AC Milan leek in Palermo goede zaken te gaan doen, toen de ploeg binnen tien minuten een strafschop kreeg. Kaka verprutste het buitenkansje echter, waarna beide ploegen in het restant van het duel niet meer scoorden. Milan zakt hierdoor naar de zesde plaats. Empoli, dat met 3-1 won van  Messina, is de Rossoneri gepasseerd. Lazio, de nummer vier, liep bovendien uit op Milan door met 3-1 te winnen van Catania. Alle drie de Romeinse goals vielen in het laatste half uur.

Koploper Internazionale komt vanavond in actie tegen Udinese.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen