Barcelona schrikt van vraagprijs Daniel Alves

20 maart 2007, 13:47   Bijgewerkt: 20 maart 2007, 14:03

FC Barcelona hoopt zich komende zomer te versterken met Daniel Alves. De rechtsback staat hoog op het Catalaanse verlanglijstje, maar Barça zal er een hele kluif aan krijgen om hem los te weken bij FC Sevilla. De UEFA Cup-houder heeft immers een fors prijskaartje om de nek van de Braziliaanse international gehangen.

Txiki Begiristain, de technisch directeur van FC Barcelona, noemt de transfersom die Sevilla vraagt 'buitensporig hoog'. Hij hoopt door middel van onderhandelingen flink wat van dit bedrag af te kunnen knabbelen. "We hebben in het verleden vaker gezien dat Sevilla hoge vraagprijzen hanteert. Dat was ook bij Jose Antonio Reyes, Julio Baptista en Sergio Ramos het geval. We gaan in ieder geval maar eens met ze praten, dan zien we wel waar het schip strandt."

Daniel Alves (23) heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot één van de beste rechtsbacks van Europa. Enige tijd geleden maakte hij, uit een vrije trap, nog het winnende doelpunt in het competitieduel tussen FC Sevilla en FC Barcelona (2-1).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen