'Dortmund strikt Thomas Doll als nieuwe coach'

13 maart 2007, 01:29

Thomas Doll wordt de nieuwe trainer van Borussia Dortmund. Dat meldt het Duitse sportblad Kicker. Volgens het blad wordt de voormalig oefenmeester van Hamburger SV nog dinsdag gepresenteerd als opvolger van Jürgen Röber, die maandag opstapte. Doll krijgt de zware taak om Dortmund in de Bundesliga te houden.

Na een zwarte serie van zes nederlagen in de laatste zeven wedstrijden, is Dortmund in zwaar weer terecht gekomen. De ploeg heeft slechts één punt voorsprong op de nummer zestien, Eintracht Frankfurt. En aangezien plaats zestien aan het eind van de rit leidt tot degradatie, moet er snel iets gebeuren in Dortmund.

De clubleiding van BVB beseft zich dat er geen tijd te verliezen is en maakt haast met de opvolging van Röber. Luttele uren na het vertrek van de coach had de clubleiding al de eerste gesprekken met Felix Magath, maar de voormalig coach van Stuttgart en Bayern München bedankte voor de eer. Hierna kwam Dortmund terecht bij Thomas Doll en volgens Kicker is hij wél bereid om de uitdaging aan te gaan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen