Feyenoord: "Constructie Lazovic niet ongebruikelijk"

14 maart 2007, 12:54   Bijgewerkt: 14 maart 2007, 17:31

Feyenoord snapt niet waarom er zoveel commotie ontstaan is over de situatie rond Danko Lazovic. VI-hoofdredacteur Johan Derksen bracht maandag met veel bombarie naar buiten dat de Rotterdamse club nog steeds het salaris van de Servische spits betaalt, maar volgens de Kuipbewoners is hier niets vreemds aan.

"Afgelopen zomer is besloten dat het voor iedereen het beste was indien Lazovic naar een andere club zou vertrekken. Helaas was er vrijwel geen belangstelling en zeker niet van vermogende clubs. Alleen ADO Den Haag en Vitesse waren geïnteresseerd en met Vitesse is uiteindelijk een overeenkomst gesloten op basis waarvan Lazovic eerst aan de Arnhemse club is verhuurd en per 1 juli 2007 verkocht", schrijft de club.

"Dat betekent dat Feyenoord dit seizoen geen of nauwelijks kosten heeft voor een speler waar de technische staf geen heil in zag, terwijl Vitesse volgend seizoen ook nog een substantiële vergoeding over zal maken. Daarnaast heeft Feyenoord een percentage bedongen van de opbrengsten van eventuele doorverkoop van Lazovic", aldus Feyenoord op zijn officiële website.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen