Forlan wil bij Villarreal blijven

Ger
29 maart 2007, 09:59   Bijgewerkt: 29 maart 2007, 10:59

Diego Forlan heeft aangegeven bij Villarreal te willen blijven. De aanvaller staat in de belangstelling van diverse Europese topclubs, maar prefereert een verblijf in het Estadio El Madrigal. Forlan legt in Marca uit waarom hij zijn loopbaan graag bij de Spaanse formatie voortzet.

"Inkomende aanbiedingen zullen erg goed moeten zijn, om mijn verblijf hier te overtreffen", aldus de Uruguayaan. "Hier ben ik het gelukkigst. Ik heb mijn eigen huis, iets wat ik bij andere clubs niet voor elkaar kreeg en ik heb een goeie groep vrienden om me heen. Kortom, het zou moeilijk zijn een plek te vinden waar ik me gelukkiger voel dan hier."

Forlan kwam eerder in zijn loopbaan uit voor het Argentijnse Independiente en Manchester United. Sir Alex Ferguson legde in 2002 tien miljoen euro neer voor de inmiddels 27-jarige spits. Forlan faalde echter jammerlijk op Old Trafford. De Uruguayaan kwam in 63 wedstrijden niet verder dan tien goals. Bij Villarreal wist hij zijn vorm weer te herpakken en wist in 97 wedstrijden 43 keer het net te vinden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen