Louis Saha speelt niet tegen Lille

6 maart 2007, 17:11

Manchester United kan in de Champions League-wedstrijd tegen Lille niet beschikken over Louis Saha. De spits kwam op de training hard in botsing met zijn landgenoot Patrice Evra, wiens meespelen tegen Lille ook twijfelachtig is.

"We weten niet honderd procent zeker wat het probleem is," aldus United-coach Alex Ferguson. "We hebben hem gevraagd een scan te laten maken, hij zal zeker niet fit zijn voor de wedstrijd met Lille." Ferguson zag eerder de Noorse routinier Ole Gunnar Solskjær al wegvallen. Zijn aanvallende opties lijken nu beperkt. Ferguson zal het gemis van Saha waarschijnlijk opvangen met Henrik Larsson. De Zweed kwam dit seizoen op huurbasis over van Helsingborg IF om de uitgedunde spitsengarde van de Mancunians te versterken. 

De Schot roemde daarna de breedte van zijn selectie: "Qua blessures zijn deze twee dagen niet erg gelukkig geweest. Je hebt daarom een sterke, brede selectie nodig." De brede selectie kwam ook van pas omdat de Schot Darren Fletcher de rest van het seizoen uitgeschakeld is. Paul Scholes lijkt de wedstrijd tegen Lille daarentegen wel te halen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen