Mourinho onder de indruk van snelheid Navarro

15 maart 2007, 17:56   Bijgewerkt: 15 maart 2007, 18:56

Chelsea-coach Jose Mourinho heeft op kenmerkende wijze gereageerd op uitspraken van Amadeo Carboni, de technisch directeur van Valencia. Carboni stelde dat Chelsea, van de drie overgebleven Engelse clubs in de Champions League, de zwakste ploeg heeft. De Portugees had vervolgens weer een humoristische opmerking in petto.

"Er is iets waar ik me ontzettend zorgen om maak als we tegenover Valencia zouden komen te staan. Ik ben bang voor de snelheid van Navarro! Echt waar!" aldus de flamboyante trainer. David Navarro zal de ontmoeting met Chelsea in de kwartfinales missen. Hij werd door de UEFA voor zeven maanden geschorst omdat hij de neus brak van Inter-speler Nicolas Burdisso. Navarro maakte zich na zijn vuistslag als een haas uit de voeten.

"Ik mag Valencia wel", gaat Mourinho verder. "Ze hebben een goed team. Carboni mag zijn mening natuurlijk uiten. Ik ga er in ieder geval niet op reageren. Ik vind het wel jammer dat Madrid en Barcelona niet meer in het toernooi zitten. Ik wil altijd tegen de beste teams met de mooiste historie spelen. Maar wie wil dat niet?" Waarmee de Portugees doelt op het feit dat Valencia een minder rijke geschiedenis heeft dan menig ander team in de Champions League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen