Mourinho wil ooit voor Real Madrid werken

12 maart 2007, 10:41   Bijgewerkt: 12 maart 2007, 11:10

Dat Chelsea-coach Jose Mourinho al een tijd niet op goede voet leeft met eigenaar Roman Abramovich is geen geheim. De Portugees zou er aan het einde van het seizoen uit kunnen liggen, reden voor media om te speculeren over zijn toekomst. Dit keer werd de Portugese coach in verband gebracht met Real Madrid.

Mourinho

Mourinho

Bovendien is Mourinho fan van de Engelse competitie. Hij legt uit: "Real Madrid volgend seizoen al trainen sluit ik uit omdat ik bij Chelsea nog een contract tot 2010 heb. Bovendien houd ik van het Engelse voetbal." De trainer die met FC Porto de Champions League wist te winnen meldde al eerder dat als hij ontslagen wordt, hij in één klap miljonair is. Dit lijkt een van de voornaaste redenen te zijn om zelf niet op te stappen.

Geruchten rondom het mogelijke ontslag van Mourinho blijven aanhouden. De Rus Abramovich en hij hebben een verschillende mening wat betreft het technische beleid. Zo haalde Abramovich vorig seizoen, zonder medeweten van zijn manager, de Oekraïner Andrey Shevchenko van AC Milan. Mourinho zou aan het eind van seizoen het veld moeten ruimen mits hij de Champions League of de Premier League weet te winnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen