PSG stevent nog steeds af op degradatie

12 maart 2007, 17:16

Het ooit zo trotse Paris Saint Germain lijkt dit seizoen te gaan degraderen uit de Ligue 1. De gevallen topclub is aan een dramatisch seizoen bezig. Dit weekend verloor de ploeg van oud-Feyenoorder Bonaventure Kalou met 1-0 van Auxerre. Auxerre-verdediger Younes Kaboul was ditmaal de boosdoener. Kaboul scoorde in de 41ste minuut het enige doelpunt van de wedstrijd.

PSG staat nu op de 19de plaats, 2 punten voor op Sedan dat de rode lantaarn draagt. Als de competitie nu afgelopen zou zijn zou de formatie van trainer Paul Le Guen naar de Ligue 2 degraderen. Opmerkelijk genoeg behoort het team uit Parijs nog tot de G-14, het collectief dat opkomt voor de belangen van topploegen. De gevallen grootmacht, die tweemaal de landstitel wist te veroveren, lijkt nu echter wreed van haar voetstuk te vallen. 

Vorige week verloren de Parijsenaren met 3-1 van naaste concurrent Sedan, dat ook tegen degradatie vecht. Paris Saint Germain staat nu drie punten af van een veilige plaats. Opmerkelijk genoeg doen de hoofdstedelingen het wel goed in de UEFA Cup. Benfica moest tegen PSG het onderspit delven. De Portugese ploeg verloor in Parc des Princes met 2-1 van de Franse laagvlieger.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen