PSV moet seizoen afmaken zonder Alex

12 maart 2007, 21:03   Bijgewerkt: 12 maart 2007, 22:20

Het seizoen van Alex zit er vermoedelijk op. Die conclusie kan getrokken worden naar aanleiding van de mri-scan die maandag gemaakt werd. Uit de scan bleek dat de Braziliaanse verdediger zijn hamstring gedeeltelijk afgescheurd heeft. De sterkhouder van PSV moet hierdoor zes weken rust houden.

Alex liep de blessure afgelopen zondag op, in het uitduel tegen Excelsior. Hij moest per brancard van het veld gebracht worden, waarna de technische staf van PSV direct de angst uitsprak dat de verdediger de rest van het seizoen buitenspel zou staan.

Gebeurt dit niet, dan is het zelfs niet uitgesloten dat de Braziliaanse verdediger zijn laatste Eredivisie-duel al achter de rug heeft. De 24-jarige Alex is immers eigendom van het Engelse Chelsea en het is zeker niet uitgesloten dat de Londense topploeg hem komende zomer definitief naar Stamford Bridge zal halen.

Volgens Koeman is Alex zeker in de internationale wedstrijden onmisbaar. "Je mist een fantastische verdediger. Andere mogelijkheden zijn er absoluut, maar dit is een meerwaarde in je elftal. Hij is moeilijk te vervangen gezien zijn defensieve kwaliteiten en zeker ook zijn optreden bij standaard situaties."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen