Robinho dreigt met vertrek bij Real Madrid

15 maart 2007, 10:02

Robinho is zijn situatie bij Real Madrid zat. De Braziliaanse aanvaller moet onder coach Fabio Capello genoegen nemen met een plaats op de reservebank, maar weigert zich te schikken in deze rol. In een telefonisch interview met Globo laat hij weten te willen vertrekken uit het Estadio Bernabeú, als de situatie niet verandert.

"Het wordt erg moeilijk als mijn situatie zo blijft. Indien dit doorgaat, dan ga ik op zoek naar andere oorden", zegt de 23-jarige Braziliaanse aanvaller, die dit seizoen elf keer in de basis mocht beginnen bij Real Madrid en pas één doelpunt maakte. "Buiten het veld ben ik gelukkig, maar geen enkele voetballer is gelukkig wanneer hij niet speelt en alleen in de tweede helft het veld in mag."

Robinho, die in Madrid nog een contract heeft tot medio 2010, bevestigt tegenover de radiozender dat AC Milan interesse heeft om hem tussentijds over te nemen. De Italiaanse club plukte eerder dit seizoen ook Robinho's landgenoot Ronaldo al weg uit Madrid. In Milaan is Ronaldo vervolgens helemaal opgebloeid.

Bron: Voetbal International

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen