Robinho leidt Real Madrid naar winst

18 maart 2007, 20:59   Bijgewerkt: 18 maart 2007, 21:20

Real Madrid is bezig aan een merkwaardig seizoen. Nadat eerder David Beckham zich al terug in het team wist te spelen na wekenlang op een zijspoor te hebben gestaan, was het zondag de beurt aan Robinho om af te rekenen met een negatieve reeks. De spits, die de afgelopen weken regelmatig aangaf aan een vertrek te denken, hielp zijn ploeg aan een zege op Gimnastic.

Robinho begon tegen Gimnastic weer op de bank, zoals de laatste weken vrijwel altijd het geval was. De Braziliaan mocht aan het begin van de tweede helft echter het veld in komen en bewees direct zijn waarde. Ruim tien minuten na de hervatting scoorde Robinho de bevrijdende 1-0 voor Real, dat vanaf de zesde minuut al met een man meer speelde na een rode kaart voor Gimnastic-speler Cesar Navas. In de slotfase stond Robinho vervolgens ook nog aan de basis van het tweede Madrileense doelpunt. De spits stuurde met een prachtig lobje Michel Salgado weg, wiens voorzet in eigen doel werd gekopt door Garcia.

Door de zege behoudt Real Madrid aansluiting met FC Barcelona, de huidige koploper in Spanje. Het gat tussen beide aartsrivalen bedraagt vijf punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen