Roma-coach Spalleti vervloekt loting

Koen Freriks
9 maart 2007, 16:10   Bijgewerkt: 9 maart 2007, 16:20

Luciano Spalleti had liever een ander team als tegenstander in de Champions League gehad, dat maakt de kale trainer duidelijk op de website van de UEFA. De Italiaanse coach zag zijn AS Roma tegen het grote Manchester United loten. Manchester United is dit seizoen goed in vorm, het team staat in de Premier League ruim bovenaan.

Spalleti vond dat het geluk niet bepaald aan zijn zijde stond: "We hebben niet veel geluk gehad in de loting. Manchester United en Olympique Lyon zijn in mijn optiek de meeste complete teams in Europa." Hij vervolgde: "In deze fase van de competitie is iedereen erg sterk, maar United is waarschijnlijk het beste team van de ploegen die nog over zijn."

De 48-jarige trainer denkt dat de Romeinse ploeg het vooral op fysiek gebied moet afleggen tegen de Mancunians. Hij ziet echter kansen op het technische vlak. "We moeten ons eigen voetbal spelen zonder te denken aan de kracht van Manchester United. Wij zijn waarschijnlijk iets technischer en onze defensie is wat beter georganiseerd, maar zij hebben grote fysieke kracht en bovendien hebben ze veel individuele kwaliteiten."

De formatie uit Rome versloeg in de achtste finales Olympique Lyon en bereikte daarmee voor het eerst de kwartfinales van de Champions League. In de Serie A doet Roma ook goed mee, de ploeg staat tweede. De achterstand op koploper Inter bedraagt echter wel 16 punten.

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen