Van Bommel niet blij met AC Milan

9 maart 2007, 13:30   Bijgewerkt: 9 maart 2007, 13:40

In München is men allesbehalve content over de loting voor de kwartfinale van de Champions League. De Duitsers treffen met AC Milan een onvervalste Angstgegner. Vorig seizoen waren de Italianen in de achtste finale van het kampioenenbal immers veel te sterk voor Bayern. Na een 1-1 gelijkspel in Duitsland werd het toen in Milaan liefst 4-1 voor de Italianen.

"Dit is niet bepaald onze gedroomde tegenstander", zegt Bayern-middenvelder Mark van Bommel dan ook op de website van voetbalblad Kicker. "Milan is een sterke ploeg, met genoeg kwaliteiten om ieder foutje keihard af te straffen."

De Limburger weet echter dat de Italianen dit seizoen niet zo sterk zijn als de voorgaande jaren. "De andere teams die nu nog in de Champions League zitten, zijn zeker niet minder sterk dan Milan. Bovendien hebben we het voordeel dat we de tweede wedstrijd thuis spelen. En ach, misschien is het wel goed dat we vorig jaar verloren hebben. We hebben iets goed te maken", weet hij.

Van Bommel zal de heenwedstrijd in Italië overigens moeten missen. Hij is voor één duel geschorst, naar aanleiding van zijn rode kaart tegen Real Madrid.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen