Opnieuw zware knieblessure Van der Gun

6 april 2007, 15:01   Bijgewerkt: 6 april 2007, 15:09

Cedric van der Gun is, alweer voor de derde keer binnen twee jaar tijd, zwaar geblesseerd geraakt. De aanvaller van FC Utrecht ging vrijdag tijdens de training door zijn knie en heeft volgens zijn trainer Foeke Booy vermoedelijk zijn kruisband afgescheurd. "Dit is een persoonlijk drama", zegt Booy. 

Van der Gun scheurde vorig seizoen al eens een kruisband af tijdens een wedstrijd met zijn toenmalige club Borussia Dortmund. Door deze blessure miste hij vrijwel het complete seizoen en mocht hij afgelopen zomer alweer vertrekken uit Duitsland. FC Utrecht haalde hem binnen, maar ook in de Domstad liep de oud-Ajacied snel een knieblessure op. Deze kwetsuur viel relatief mee, maar hij was wel twee tot drie maanden uit de roulatie. Pas enkele weken geleden keerde hij weer terug op het veld, maar inmiddels is het weer mis gegaan.

Van der Gun liep de blessure op tijdens een op het oog onschuldige actie. Hij ging langs een tegenstander, maakte licht contact en werd daardoor uit balans gebracht. Onderzoek in het ziekenhuis moet de komende dagen aan het licht brengen of zijn kruisband inderdaad gescheurd is. Als dat het geval is, kan hij de komende zes tot negen maanden niet in actie komen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen