Barcelona doet Saviola alsnog voorstel

8 mei 2007, 10:59   Bijgewerkt: 8 mei 2007, 11:04

Lange tijd zag het ernaar uit dat Javier Saviola zou vertrekken bij FC Barcelona. Het contract van de 25-jarige Argentijn loopt aan het einde van dit seizoen af daarom is hij één van de meest gewilde spelers op de transfermarkt. De goaltjesdief heeft nu echter een nieuw contractvoorstel van de Catalaanse clubleiding ontvangen.

"Barcelona heeft me een aanbod gedaan en dat ga ik nu naast de voorstellen van andere clubs leggen", aldus de spits tegenover dagblad El Mundo Deportivo. De Spaanse pers speculeert ondertussen over een transfer van de Barcelona-spits naar aarstrivaal Real Madrid.

El Conejito (het konijntje) gaf in januari aan het liefst bij Barcelona te blijven. "Ik heb hier veel moeilijke momenten gehad, maar nu kan ik eindelijk laten zien dat ik wel degelijk goed kan voetballen. Ik weet echter nog niet waar mijn toekomst ligt. Het liefst blijf ik bij FC Barcelona. Dat heb ik altijd gezegd", vertelde hij destijds aan TV3.

Saviola kwam in 2001 als groot talent naar het Camp Nou. De aanvaller werd van het Argentijnse River Plate overgenomen en deed het in zijn eerste seizoen goed. De seizoenen daarop ging het echter steeds minder met de kleine spits, waardoor hij tot tweemaal toe verhuurd werd aan een andere club. Saviola draat dit seizoen redelijk. Hij kwam in achttien wedstrijden tot vijf doelpunten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen