Boze Shephard: "Owen moet loyaal zijn"

10 mei 2007, 09:45

Newcastle-spits Michael Owen heeft zich de woede van zijn voorzitter Freddy Shephard op de hals gehaald. In Engelse media circuleerden deze week de berichten dat Owen voor een gelimiteerde transfersom zou kunnen vertrekken naar één van de vier topclubs (Chelsea, Arsenal, Liverpool en Manchester United). "Dat bericht moet uit het kamp van Owen komen", briest Shephard.

De voorzitter is laaiend over het feit dat Owen blijkbaar, ondanks het feit dat hij het afgelopen jaar door blessures vrijwel niet aan spelen toegekomen is, flirt met andere clubs. "Nu is het moment gekomen dat hij loyaal moet zijn. Na alle problemen die Michael de afgelopen jaren gehad heeft, vinden onze fans het niet bepaald leuk dat er nu alweer gespeculeerd wordt over een vertrek. Ik vind dan ook dat Michael nu naar voren moet stappen en alle fans van Newcastle United moet vertellen dat hij hier wil blijven", aldus de preses.

"Michael heeft iets te bewijzen tegenover Newcastle United", vindt Shephard. "We hebben een gok genomen door hem voor veel geld over te nemen van Real Madrid en hij moet nu volgend seizoen laten zien dat hij, ondanks de zware knieblessure die hij gehad heeft, van grote waarde kan zijn voor onze club."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen