Feyenoord in gesprek met opgestapte Adriaanse

17 mei 2007, 12:48   Bijgewerkt: 17 mei 2007, 13:58

De kans wordt steeds groter dat Co Adriaanse de nieuwe trainer van Feyenoord wordt. De club uit Rotterdam heeft inmiddels contact gezocht met de oefenmeester, die vandaag vertrok bij het Oekraïnse Metallurg Donetsk. "We hebben uitgebreid met Co Adriaanse van gedachten gewisseld over de toekomstplannen van Feyenoord en afgesproken om op korte termijn weer contact met elkaar op te nemen", aldus technisch manager Peter Bosz op de website van Feyenoord.

Willem Zeijlmans, de vertrouwensman van Adriaanse, bevestigt de gesprekken in het AD. "Ik kan niet ontkennen dat er contact is geweest tussen Feyenoord en Co." Zeijlmans, die in het verleden als persvoorlichter van AZ dagelijks met Adriaanse werkte, haast zich echter te zeggen dat het vertrek van Co uit Oekraïne geen gevolg is van de interesse uit Rotterdam-Zuid. "De beslissing om in Donetsk te stoppen is genomen in overleg met het clubbestuur. Dat heeft Co een nieuwe contractaanbieding gedaan, waartegen hij deze week nee heeft gezegd."

"Omdat dit seizoen bijna ten einde is en de nieuwe competitie al half juli begint, wil de president graag zo snel mogelijk een nieuwe trainer voor de groep hebben. Aan zijn vraag of Co en zijn assistenten al per direct plaats wilden maken, hebben ze gehoor gegeven. In de laatste vier weken van dit seizoen is er niks meer te winnen of te verliezen. Co gaat zich nu beraden op zijn toekomst, die wat hem betreft volledig open ligt", aldus Zeijlmans.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen