Hasselbaink niet meer gewenst bij Charlton

Ger
14 mei 2007, 16:43   Bijgewerkt: 14 mei 2007, 16:57

Jerrel Hasselbaink heeft van de clubleiding van Charlton Athletic te horen gekregen dat hij moet vertrekken. Charlton degradeerde dit seizoen uit het Premiership. De club moet dus moet fors gaan bezuinigen op de salarissen van enkele spelers. De begroting zal door het wegvallen van de Premier League tv-inkomsten namelijk een aanzienlijk stuk omlaag gaan.

Hasselbaink is een grootverdiener en dus is er geen plaats meer voor de 35-jarige Zaandammer. De prestaties van de aanvaller bij de club uit Londen spraken ook niet in zijn voordeel. De voormalig speler van Boavista en Chelsea kwam 35 keer voor de formatie van Alan Pardew uit, en wist daarin slechts tweemaal het net te vinden.

Verwacht wordt dat Hasselbaink niet de enige speler is die bij Charlton vertrekt. Zo staan zowel Darren als Marcus Bent (geen broers) in de belangstelling van diverse Premier League clubs. Ook zij drukken met hun salaris flink op de begroting. Of de voormalig international zijn voetbalschoenen aan de wilgen zal hangen is niet bekend.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen