Sanchez verkiest Fulham boven Noord-Ierland

11 mei 2007, 15:22

Lawrie Sanchez legt zijn functie als bondscoach van Noord-Ierland neer. De coach wil zich volledig richten op zijn nieuwe baan als hoofdtrainer van Fulham.

Sanchez zwaait sinds een maand de scepter op Craven Cottage, als opvolger van de ontslagen Chris Coleman. Sindsdien combineerde hij beide banen, maar Fulham-preses Mohamed Al Fayed wilde graag dat Sanchez zich volledig op Fulham zou richten. "Natuurlijk vind ik het jammer dat ik vertrek bij Noord-Ierland, maar ik begrijp dat het bestuur van Fulham dit van mij vraagt", aldus Sanchez.

"De afgelopen maand ben ik dusdanig enthousiast geraakt over mijn werk bij Fulham, dat de keuze voor mij niet moeilijk was", vervolgt hij. "Ik haal veel voldoening uit mijn werk en vind het fantastisch om dagelijks met de spelers te werken."

Voor Noord-Ierland is het vertrek van Sanchez is een flinke tegenvaller. Het land presteerde onder de coach immers uitstekend en ligt, in een poule met onder meer Spanje en Zweden, op koers voor deelname aan het EK van 2008.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen