Maduro: "Ik hoopte al op Servië in finale"

Ger
23 juni 2007, 09:20   Bijgewerkt: 23 juni 2007, 11:10

Hedwiges Maduro heeft goede hoop dat Jong Oranje het jeugd-EK voor het tweede achtereenvolgende jaar winnend afsluit. Voor de middenvelder wordt de finale tegen Jong Servië een speciale wedstrijd. Door het afhaken van de geblesseerde Ron Vlaar draagt Maduro de aanvoerdersband.

babel, maduro

babel, maduro

Maduro ziet de Servische ploeg als de gewenste finalist. De middenvelder wilde liever niet opnieuw tegen België uitkomen. "Ik hoopte al dat we tegen een ander land zouden spelen. Het is altijd raar als je een tegenstander twee keer tegenkomt tijdens een toernooi." De middenvelder is zich echter bewust van de kracht van Servië. "Ze spelen heel compact, als één team, en loeren op de counter. Ze stellen zich aan, vallen snel en proberen vrije trappen uit te lokken."

Met de fitheid van Maduro zit het in de aanloop naar de finale wel goed. Tegen Engeland legde hij de meeste kilometers af van alle Nederlandse spelers. "Na die wedstrijd was ik helemaal niet moe. Ik merkte dat m'n tegenstanders er al eerder doorheen zaten. Die Reo-Coker hoorde ik een paar keer schelden nadat ik hem weer voorbij was gegaan. Hij kon het niet meer belopen. Daardoor voel je je juist sterker. Nu nog zo'n wedstrijd en dan schrijven we geschiedenis."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen