Almeria zet Westerveld in wachtkamer

16 juli 2007, 09:18

Het is nog altijd onduidelijk waar Sander Westerveld komend seizoen onder contract zal staan. De voormalig international wil dolgraag bij Almeria blijven, maar zijn contract bij de Spaanse promovendus is inmiddels ten einde. Hij wacht nu op een nieuwe aanbieding, maar de club heeft voorlopig nog niets van zich laten horen.

"Ik heb geen flauw idee wat de voorzitter van Almeria met mij van plan is", zegt Westerveld in de Spaanse krant AS. "Als het aan mij ligt, blijf ik. Maar ik slaag er niet in om contact te krijgen met de voorzitter. Mijn zaakwaarnemer probeert hem al dagen te bereiken, maar het lukt niet. Bovendien hoor ik, via-via, dat Almeria op zoek is naar nieuwe keepers. Dus momenteel verkeer ik in onzekerheid, ik weet echt niet hoe de situatie er nu voorstaat", moppert de keeper.

Westerveld laat er geen onduidelijkheid over bestaan dat hij dolgraag wil blijven. "Als we me vanmiddag bellen, ben ik morgen in Almeria. Ik heb vorig jaar een éénjarig contract getekend en vervolgens hebben we een fantastisch seizoen gehad. Mijn familie en ik hebben het uitstekend naar ons zin, dus ik wil graag blijven."

"De afgelopen weken heb ik twee aanbiedingen gekregen uit Engeland en Turkije. Het waren twee zeer aantrekkelijke aanbiedingen, van clubs die komend seizoen in de Champions League spelen. Ik gaf echter mijn zaakwaarnemers de opdracht om op Almería te wachten en uiteindelijk hebben beide clubs een andere doelman aangetrokken. Maar voorlopig weet ik niet dat Almeria met mij van plan is. Dinsdag is de eerste training van het seizoen, daar wil ik graag bij zijn", aldus de keeper.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen