Salmon heeft aanbieding uit Griekenland in beraad

Koen Freriks
14 juli 2007, 13:33

Glenn Salmon gaat mogelijk voetballen in Griekenland. De Zuid-Afrikaanse spits heeft een aanbieding gekregen van PAOK Saloniki, die hij in beraad neemt. Dinsdag stapt de voormalig speler van onder meer Groningen en NAC op het vliegtuig naar Griekenland. Daar gaat hij praten met PAOK, vorig jaar de nummer zes in de Griekse competitie.

"Vorig jaar hadden ze veel financiële problemen. Nu willen ze salarissen aanbieden die ze ook echt kunnen betalen. We moeten dus vooral garanties hebben over het geld", vertelt Salmon, die nu nog in Zuid-Afrika verblijft. "Maar ik heb er een goed gevoel over." 

Salmon kon ook bij NAC tekenen of naar Heerenveen vertrekken, maar weigerde die aanbiedingen. Mocht een vertrek naar PAOK niet doorgaan, dan loopt de speler dus het risico volgend seizoen zonder club te zitten. Maar met het motto: geduld loont, wacht de speler rustig af. "Ik kan altijd nog in Zuid-Afrika gaan spelen voor goed geld. Het gaat mij er vooral om dat ik over tien jaar niet hoef te roepen: als ik in 2007 iets meer geduld had gehad, was er misschien een prachtige club voorbij gekomen..."

Bron: BN/De Stem

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen