'Ajax rond met Riera, Espanyol ligt nog dwars'

21 augustus 2007, 13:11   Bijgewerkt: 21 augustus 2007, 18:36

Het zal puur van Espanyol afhangen, of Ajax zich nog deze maand kan versterken met Albert Riera (foto, rechts). Met de Spaanse linkermiddenvelder zelf hebben de Amsterdammers al overeenstemming bereikt, zo meldt Voetbal International

Naar verluidt hebben Ajax en Riera een akkoord bereikt over een vierjarig contract. Het wachten is nu alleen nog op groen licht van Espanyol, maar de club uit Barcelona liet eerder al weten de middenvelder niet kwijt te willen. "We houden vast aan onze sportieve ambities", schreef Espanyol vorige week nog in een verklaring op haar officiële website. "We hebben met Walter Pandiani en Gorka al twee spelers verloren en daar willen we het bij laten. Niemand mag meer vertrekken. We zien Riera als een belangrijke speler voor de club, evenals bijvoorbeeld Raúl Tamudo en Luis Garcia. We zijn dan ook niet van plan om hem naar Ajax te laten gaan."

Riera speelt pas één seizoen voor Espanyol, dat hem medio 2006 overnam van Manchester City. Daarvoor kwam hij uit voor Real Mallorca en Girondins de Bordeaux.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen