Den Bosch neemt leiding, spectaculaire zege RKC

17 augustus 2007, 21:50   Bijgewerkt: 17 augustus 2007, 22:36

FC Den Bosch is de nieuwe koploper in de Jupiler League. De Brabantse formatie is tot dusver de enige ploeg die haar eerste twee wedstrijden wist te winnen. Vrijdag wonnen de Bosschenaren met 4-1 van FC Omniworld. Even verderop, in Waalwijk, boekte Zeljko Petrovic zijn eerste succesje als trainer van RKC. De thuiswedstrijd tegen Cambuur werd met liefst 6-3 gewonnen.

MVV, dat op de eerste speeldag veel indruk maakte door de gedoodverfde kampioen ADO Den Haag te verslaan, kwam ditmaal niet tot winst. Op bezoek bij Veendam kwam de ploeg van Robert Maaskant niet verder dan 0-0.

FC Zwolle speelde voor het eerst in zijn nieuwe stadion, dat als het meezit pas in januari helemaal klaar is. In het kale, nog onoverdekte betondecor was Eindhoven de opponent. Wel op een fraaie kunstgrasmat, de zesde in het betaald voetbal. De Zwollenaren stonden halverwege met 3-1 voor - treffers Anco Jansen, Anton Jongsma en huurling Danny Holla - maar kregen het vlak na de hervatting door toedoen van de Belgische spits Fabio Caracciolo met zijn tweede van de avond al benauwd. De ex-MVV'er maakte er tien minuten voor tijd ook nog 3-3 van. Het duel Emmen - AGOVV leverde ook zes goals op, eveneens eerlijk verdeeld, wat het totaal vrijdagavond op 29 bracht, ruim vier gemiddeld

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen