'Real Madrid biedt 24 miljoen euro voor Sneijder'

9 augustus 2007, 22:05   Bijgewerkt: 9 augustus 2007, 22:17

Niet Arjen Robben, maar Wesley Sneijder kan wel eens de volgende Nederlandse speler worden die vertrekt naar Real Madrid. Volgens VI heeft de Spaanse kampioen een bod van 24 miljoen euro uitgebracht op de 23-jarige middenvelder van Ajax, die eerder ook in de belangstelling stond van Valencia.

Eerder deze week werd al duidelijk dat Real haar vizier gericht had op Sneijder. Coach Bernd Schuster had voor de positie centraal op het middenveld eigenlijk Michael Ballack op het oog, maar Ballack zag een transfer niet zitten. Hierna kwam Sneijder, die vorige maand liet weten nog een seizoen bij Ajax te blijven, in beeld.

Enige haast is echter geboden, weet ook Real. Als Sneijder komende week voor Ajax in actie komt in de voorronde van de Champions League, mag Real hem komend seizoen in Europees verband niet meer opstellen. Er zal de Spaanse topclub dan ook veel aan gelegen zijn om de eventuele transfer snel af te ronden.

Inmiddels heeft Real dan ook al een eerste bod uitbracht, zo meldt VI. Dit bod bedraagt 24 miljoen euro. Aangezien Ajax vorige maand liet weten dat de vraagprijs voor Sneijder dertig miljoen euro bedraagt, ligt het niet voor de hand dat de Amsterdammers dit bod zullen accepteren. Maar aan de andere kant is het verschil tussen vraag en aanbod niet dusdanig groot, dat een transfer uitgesloten lijkt.

Verwacht wordt dat de komende dagen duidelijk zal worden of Ajax, een week voor de wedstrijd tegen Slavia Praag, bereid is om te praten met Real Madrid. Het contract van de technische middenvelder in Amsterdam loopt in ieder geval nog tot medio 2009.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen