Suarez: "Ik had moeite met arbitragezaak"

10 augustus 2007, 12:49   Bijgewerkt: 10 augustus 2007, 12:59

FC Groningen is vanaf nu definitief verleden tijd voor Luis Suarez. De spits nam vandaag in Euroborg afscheid van zijn oude club en blikte daarbij nog één keer terug op de afgelopen weken, waarin hij door middel van een arbitragezaak probeerde om een transfer te forceren. "Ik had moeite met de arbitragezaak, maar vanaf het moment dat ik hoorde dat Ajax serieuze interesse in mij had, wilde ik die kans grijpen", zegt de Uruguayaan op de website van de noorderlingen.

"De laatste weken waren heel moeilijk voor me", zegt de pas 20-jarige Zuid-Amerikaan. "Hoewel ik nog heel jong ben, krijg je in je carrière niet veel kansen en de mogelijkheid om naar Ajax te gaan wilde ik heel graag grijpen. De wijze waarop het is gegaan, is niet mijn manier. Ik vond de hele situatie zeer vervelend. Ik heb geen enkel probleem met mijn ploeggenoten, met de trainers, met de mensen van de club en de supporters. Integendeel. Ik ben ze allemaal heel veel dank verschuldigd. Maar ik wilde naar Ajax en van deze transfer wordt iedereen beter."

Jans

Jans

"Het is in deze fase van mijn carrière een prachtige kans. Ik maak een nieuwe stap en gun alles en iedereen bij FC Groningen het allerbeste voor de toekomst", besluit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen