Transfer Sneijder plotseling op losse schroeven

11 augustus 2007, 13:59

Het is ineens hoogst onzeker geworden of Wesley Sneijder nog vertrekt naar Real Madrid. Ajax meldt op haar officiële website dat de Spaanse topclub haar bod van 24 miljoen euro ingetrokken heeft. Reden hiervoor is dat Ajax niet in wil gaan op een ultimatum dat Real de Amsterdammers gesteld had.

Real Madrid bracht eerder deze week een bod van 24 miljoen euro uit op Sneijder, waarna Ajax haar vraagprijs verlaagde van 30 naar 27 miljoen euro. Een akkoord leek dichtbij en de Spaanse krant Marca meldde zelfs al dat beide clubs overeenstemming bereikt hadden over een transfersom van 25 miljoen euro.

Niets blijkt echter minder waar. Volgens Ajax heeft Real Madrid laten weten dat er niet te onderhandelen valt over het bod van 24 miljoen. Vervolgens werd er een ultimatum gesteld. Ajax moest binnen drie uur laten weten of het wel, of niet in wilde gaan op het bod van de Spaanse kampioen, zo meldt Ajax. 

"Ajax wenst zich echter niet onder druk te laten zetten en heeft het ultimatum verworpen. Hierop heeft Real Madrid het bod ingetrokken", schrijft de bekerwinnaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen