Van Geel: "Real Madrid bezig met andere speler"

11 augustus 2007, 16:05

De transfer van Wesley Sneijder naar Real Madrid lijkt compleet van de baan te zijn. Real Madrid heeft haar bod van 24 miljoen euro op de middenvelder ingetrokken en lijkt niet van plan om nog met de Amsterdammers rond de tafel te gaan zitten. "Ze hebben toegegeven dat ze met een andere optie bezig waren", zegt Martin van Geel, de technisch directeur van Ajax, tegen NOS Langs de Lijn

De Spaanse club bood woensdagavond 24 miljoen euro voor de 23-jarige Sneijder. Ajax heeft daarop de vraagprijs van 30 miljoen euro verlaagd naar 27 miljoen en dacht er wel uit te komen. Vrijdagavond antwoordde Real echter dat er over het bod niet te onderhandelen viel en dat Ajax binnen drie uur moest beslissen.

"Ajax wenst zich echter niet onder druk te laten zetten en heeft het ultimatum verworpen. Zo willen wij geen zaken doen. Hierop heeft Real Madrid het bod ingetrokken", vertelde Van Geel zaterdagmiddag, waarna hij liet weten dat Real haar vizier inmiddels gericht heeft op een andere speler. "Ze hebben toegegeven dat ze met een andere optie bezig waren. Wie dat is, hebben ze me niet verteld."

Real heeft volgens de Ajax-bestuurder wel excuses aangeboden voor de manier van zaken doen. Ondanks de misgelopen miljoenen is Ajax blij dat Sneijder blijft. "De voorgenomen transfer kwam op een moeilijk moment. Volgende week spelen we in de voorronde van de Champions League. Dat is voor de club heel belangrijk", aldus Van Geel, die weet dat Sneijder zelf dolgraag naar Real wilde. "Maar ik heb de indruk dat hij dit ook een vreemde manier van zaken doen vond. Maar hij zal er moeite mee hebben en dat begrijpen wij ook", besloot hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen