Van Geel: "Sneijder staat open voor Real Madrid"

10 augustus 2007, 13:21   Bijgewerkt: 10 augustus 2007, 14:01

De kans dat Wesley Sneijder vertrekt bij Ajax, wordt steeds groter. Nadat donderdagavond al duidelijk werd dat Real Madrid een bod van 24 miljoen euro uitgebracht had op de 23-jarige middenvelder, heeft technisch directeur Martin van Geel vrijdag laten weten dat een vertrek van Sneijder niet onbespreekbaar is. "Wesley is nog niet vertrokken. Maar ik kan niet ontkennen dat we nu ernstig rekening houden met een overgang naar Real Madrid."

Sneijder maakte er de afgelopen maanden nooit een geheim van, dat hij graag naar een mooie buitenlandse club zou willen. Nu Real hem wil hebben, is Sneijder dan ook één en al oor. "Wesley heeft ons verteld dat hij open voor staat voor de interesse van Real Madrid", zegt Van Geel, die er aan toevoegt dat Ajax het eerste bod van de Spaanse kampioen niet zomaar zal accepteren, tegen Sportweek. "We gaan nog wel een stevig robbertje vechten met Real Madrid."

Ook coach Henk ten Cate houdt er voorzichtig rekening mee, dat zijn spelmaker vertrekt. "Ik ben al bezig met een leven zonder Wesley. Als hij gaat zou het doodzonde zijn. Echt heel jammer", aldus de oefenmeester van de Amsterdamse club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen