Bouaouzan was medisch gekeurd bij Feyenoord

Ger
4 september 2007, 22:37   Bijgewerkt: 4 september 2007, 23:12

Rachid Bouaouzan was deze zomer dicht bij een overgang van Sparta naar Feyenoord. De 23-jarige aanvaller onderging zelfs een medische keuring bij de Kuipbewoners. Hij ondertekende uiteindelijk een contract bij Wigan Athletic, de club van Mario Melchiot en Denny Landzaat.

De vleugelspeler werd een maand geleden op de hoogte gesteld van de interesse van Wigan. "Ze hebben een wedstrijd gezien en waren onder de indruk", aldus Bouaouzan in The Wigan Evening Post. "Bolton zat ook op het vinkentouw, net als FC Utrecht en Feyenoord. Ik ben zelfs medisch gekeurd bij Feyenoord, maar na die tijd heb ik niets meer gehoord."

"Daarna besloot ik voor een andere club te kiezen en Wigan stond bovenaan. Mijn zaakwaarnemer heeft nog gesproken met Bolton, maar ik niet. Mario en Denny waren zeer positief over Wigan, dat heeft een belangrijke rol gespeeld. We hebben alledrie dezelfde zaakwaarnemer en toen ik op het vliegveld arriveerde, kwamen ze me welkom heten. Het Engelse voetbal is fantastisch en de Premier League is één van de sterkste competities in de wereld", besluit de aanvaller.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen