Penev: "Nederland krijgt het nog moeilijk"

Ger
8 september 2007, 23:04   Bijgewerkt: 8 september 2007, 23:09

Bondscoach Dimitar Penev van Bulgarije denkt nog steeds dat zijn ploeg zich voor het EK kan plaatsen. "We hebben het ons zelf niet makkelijker gemaakt", verklaarde hij zaterdag na de nederlaag tegen Oranje (2-0). "Maar het kan nog steeds."

De Bulgaren hebben vijf verliespunten meer dan Roemenië en Nederland. Alleen de beste twee teams van de eindklassering plaatsen zich voor het EK. "Ik denk dat Nederland het moeilijk krijgt in de uitwedstrijden bij Albanië, Roemenië en Wit-Rusland. We mogen nu geen fout meer maken."

Penev was na afloop van de nederlaag teleurgesteld in zijn ploeg. "We beginnen best goed maar komen op achterstand door een fout van de keeper. Ik had ook meer van onze aanvallers verwacht", doelde hij op Dimitar Berbatov en Martin Petrov.

"Zij hadden best een keer mogen scoren. We hebben de kansen gehad. We liepen achter de feiten aan omdat we de mogelijkheden niet hebben benut. Ik weet dat Nederland goed kan voetballen. Maar we hadden ze vandaag veel meer pijn kunnen doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen