PSV met Farfan óf Koevermans tegen CSKA Moskou

18 september 2007, 12:41   Bijgewerkt: 18 september 2007, 13:24

PSV-coach Ronald Koeman weet nog niet of hij tegen CSKA Moskou kan beschikken over Jefferson Farfan. De Peruviaan heeft weer last gekregen van zijn enkel en kan daardoor mogelijk niet in de basis beginnen. Mocht Farfan op de bank starten, dan zal Danny Koevermans aan de aftrap verschijnen. 

De nieuwe enkelklachten van Farfan zijn een tegenvaller voor Koeman. "Na zijn invalbeurt tegen Vitesse, ging ik er eigenlijk vanuit dat hij zou kunnen starten tegen CSKA. Maar vandaag liep hij toch weer wat te hinken. Hij raakte een bal verkeerd en daarna kreeg hij toch weer last. Het zal dus even afwachten worden. Ik ga vanmiddag eens met hem praten en daarna hakken we de knoop door."

Als Farfan niet in de basis staat, zal hij vermoedelijk na rust in het veld komen voor Danny Koevermans. "Ook Danny is nog niet helemaal klaar voor een hele wedstrijd. Jefferson en Danny zullen waarschijnlijk dan ook samen negentig minuten spelen", liet de oefenmeester direct na de training weten.

De plaats van de geschorste Mike Zonneveld, links achterin, wordt vermoedelijk ingenomen door de Braziliaan Alcides. Koeman wilde zelf verder nog niets loslaten over zijn basisteam, maar tien van de elf namen lijken zeker. Alleen over de vierde positie op het middenveld bestaan nog twijfels. Daar lijken Ismael Aissati en Edison Mendez te moeten concurreren voor één plaats.

Koeman hoopt dat PSV tegen CSKA in een eerste stap in de goede richting kan zetten. "Dit is eigenlijk een wedstrijd die we zouden moeten winnen. Het zal niet eenvoudig worden, want CSKA is een moeilijk te bestrijden elftal. Maar als je deze wedstrijd niet wint, heb je kans dat je achter de feiten aan gaat lopen. Of ik bang ben voor CSKA? Nee. Ik denk dat CSKA eerder bang is voor ons."

Vermoedelijke opstelling PSV: Gomes; Alcides, Addo, Salcido, Kromkamp; Perez, Simons, Afellay, Mendez; Koevermans (Farfan), Lazovic

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen