Sneijder verlaat training met enkelblessure

Ger
10 september 2007, 11:13   Bijgewerkt: 10 september 2007, 11:50

Marco van Basten heeft maandagochtend op de training van het Nederlands elftal een flinke tegenvaller moeten incasseren. De bondscoach zag Wesley Sneijder uitvallen met een enkelblessure. De spelmaker van Real Madrid nam zaterdag tegen Bulgarije nog de openingstreffer voor zijn rekening. Nader onderzoek zal de ernst van de kwetsuur moeten uitwijzen.

Rafael van der Vaart hervatte maandag zonder problemen de training. De aanvoerder van Hamburger SV werd zondag bij de Oranje-selectie gehaald. Van der Vaart ontbrak tegen Bulgarije vanwege kuitklachten.

Naast de HSV-middenvelder trainden Ibrahim Afellay en Urby Emanuelson maandag ook mee met Oranje. De drie internationals behoorden de afgelopen dagen tot een groepje dat zich stand-by moest houden voor het duel tegen Albanië van woensdag.

John Heitinga maakt geen deel meer uit van de spelersgroep wegens privé-omstandigheden. De verdediger van Ajax stond zaterdagavond nog in de basis bij Nederland, dat in de ArenA afrekende met Bulgarije (2-0).

Doelpuntenmaker Ruud van Nistelrooy deed maandag alleen de warming-up mee. De aanvaller van Real Madrid werkte in het vervolg van de training individueel zijn rondjes af.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen