"Voordeel voor Feyenoord? Dat moet nog blijken"

21 september 2007, 10:45   Bijgewerkt: 21 september 2007, 12:11

Zoals iedereen voordeel zijn nadeel heeft, heeft ook ieder nadeel zijn voordeel. Voor Feyenoord is het ontzettend pijnlijk dat de ploeg dit seizoen geen Europees voetbal speelt, maar dat brengt ook iets positiefs met zich mee. De ploeg heeft namelijk de hele week de tijd gehad om zich rustig voor te bereiden op de topper tegen kampioen PSV, komende zondag in Eindhoven.

Dit in tegenstelling tot de Eindhovenaren, die woensdag nog aan de bak moesten tegen CSKA Moskou. De ploeg liep daarbij bovendien averij op, want spelmaker Ibrahim Afellay brak zijn teen en kan daardoor niet spelen tegen Feyenoord.

Het ligt dan ook voor de hand dat Feyenoord zondag een voordeel heeft ten opzichte van PSV, maar Danny Koevermans wil daar niets van weten. "Ik weet niet of het voor Feyenoord is voordeel is dat ze deze week nog niet gespeeld hebben. Zulke dingen kan je van te voren nooit zeggen. Het blijft afwachten. Maar stel me deze vraag zondagmiddag om 16.25 uur nog een keer. Dan kan ik je zeggen of we die pot tegen CSKA nog in de benen hadden. Nu nog niet", aldus de spits tegen FCUpdate.nl.

Bij Feyenoord kijkt men rijkhalzend uit naar het treffen met de landskampioen. "Zulke wedstrijden zijn toch de krenten in de pap", vindt aanvoerder Giovanni van Bronckhorst. "Om daar als koploper heen te gaan, is natuurlijk mooi. Maar het zal een moeilijke wedstrijd worden, PSV heeft gewoon een heel goede ploeg. Het zal voor ons belangrijk worden om ook daar een goed resultaat te behalen."

Feyenoord is na vier wedstrijden nog zonder puntverlies. PSV morste twee punten, door in Enschede niet verder te komen dan 0-0 tegen FC Twente.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen