Bizarre comeback Spurs op eigen verjaardag

1 oktober 2007, 22:52   Bijgewerkt: 2 oktober 2007, 00:30

Lange tijd leek de 125ste verjaardag van Tottenham Hotspur uit te lopen op een enorme kater. Aston Villa nam op White Hart Lane brutaal een 1-4 voorsprong, waarna de donkere wolken boven het hoofd van Martin Jol flink toenamen. In een bizarre slotfase knokten de Spurs zich echter alsnog naar een punt (4-4).

Tottenham kwam na twintig minuten op voorsprong door een kopbal van Dimitar Berbatov, maar daarna ging het helemaal mis. Doelman Paul Robinson ging kort achter elkaar twee keer hopeloos in de fout, waarvan Laursen beide keren profiteerde. Toen Agbonlahor en Gardner er vervolgens zelfs 1-4 van maakten, leek het lot van coach Martin Jol bezegeld. Zelfs toen Chimbonda er in de 62ste minuut 2-4 van maakte, leek niemand op White Hart Lane nog te geloven in een goed resultaat.

Het geloof kwam pas terug, toen Keane in de 82ste minuut vanaf elf meter de 3-4 binnenschoot. In blessuretijd schoot verdediger Kaboul vervolgens de 4-4 in, waarna hij coach Jol nadrukkelijk betrok in het Spurs-feestje.

Ondanks het punt blijft Jol met Tottenham, dat maandag vanwege het 125-jarig bestaan in speciaal tenue speelde, op een troosteloze achttiende plaats in de Premier League staan. Het gelijkspel, maar wellicht vooral de vechtlust van zijn elftal, is misschien genoeg om het bestuur van de club weer even tevreden te houden

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen