Dortmund stelt grootverdiener Ricken ultimatum

13 oktober 2007, 11:22   Bijgewerkt: 13 oktober 2007, 11:30

Lars Ricken staat voor een lastige beslissing. De 31-jarige middenvelder is met een jaarsalaris van ongeveer 850.000 euro nog altijd één van de grootverdieners bij Borussia Dortmund, maar komt zelden meer in actie. Sinds coach Thomas Doll in maart aantrad, kwam hij als invaller slechts tweemaal kort binnen de lijnen.

Ricken speelt dit seizoen zijn wedstrijdjes vooral in het amateurelftal van Dortmund, maar strijkt ondertussen wél een vorstelijk salaris is. Dortmund wil daar nu een eind aan maken. De ploeg heeft de middenvelder een simpel voorstel gedaan: als hij akkoord gaat met een verlaging van zijn salaris, kan hij in de zomer van 2009, als zijn contract ten einde is, toetreden tot de marketingafdeling van de club. Hierdoor is hij ook na zijn 'voetbalpensioen' verzekerd van een goed inkomen.

Gaat Ricken niet akkoord, dan kan hij deze baan vergeten. De club heeft laten weten dat het binnen enkele weken een antwoord wil van de voormalig international, die in 1997 nog scoorde in de Champions League-finale tegen Juventus.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen