Hiddink: "Ik ben niet gepolst door Ajax"

13 oktober 2007, 13:14

Guus Hiddink is niet in beeld geweest om Henk ten Cate op te volgen als trainer van Ajax. Dat zegt huidige bondscoach van Rusland zelf, in zijn column in De Telegraaf. Hiddink staat op het punt om zijn contract in Rusland met twee jaar te verlengen.

"In het trainingskamp van het Russische nationale team werd ik deze week geconfronteerd met het nieuws dat ik van de zomer 'nee' tegen een aanbieding van Ajax zou hebben gezegd. Voor de zoveelste keer verbaasde ik me er over hoe het tegenwoordig bij sommige media werkt. Er klopt namelijk niets van", schrijft Hiddink.

Hij vervolgt: "Het enige wat wel eens gebeurt, is dat ik toevallig Ajax-voorzitter John Jaakke ergens tegen kom en het dan over van alles en nog wat heb. Als dat als een officiële onderhandeling wordt gezien, dan ben ik ook in beeld geweest bij Feyenoord, want met de Rotterdamse directeur Peter Vogelzang doe ik exact hetzelfde."

"Misschien ben ik niet met m'n tijd meegegaan, maar volgens mij maak je voor een onderhandeling eerst een afspraak en dan ga je praten. Dat is nooit gebeurd. Daarom is het een non issue", besluit de voormalig coach van PSV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen