Van den Eede voelt zich stuk vuil bij Westerlo

Ger
1 oktober 2007, 13:38   Bijgewerkt: 1 oktober 2007, 14:12

Bart van den Eede heeft hard uitgehaald naar zijn werkgever Westerlo. De aanvaller, die zaterdag tegen Cercle Brugge (1-1) trefzeker was, is allerminst te spreken over het gebrek aan persoonlijke contacten binnen de club van trainer Jan Ceulemans.

De 29-jarige Van den Eede, die in Nederland voor FC Den Bosch, NAC Breda, Willem II en NEC speelde, moest lang revalideren na een achillespeesblessure. Hij kwam het afgelopen seizoen slechts tot elf competitiewedstrijden en één doelpunt voor Westerlo.

"Ik voel me hier al geruime tijd niet meer gelukkig", aldus Van den Eede in de Belgische pers. "Na een operatie stond ik voor een lange revalidatie. Ik liep hier meer dan eens met de tranen in mijn ogen. Zes maanden lang kostte het me bloed, zweet en tranen."

"Ik heb keihard gewerkt om terug te komen, eenzaam en alleen. Ik heb niet één telefoontje gekregen van iemand van de club om te vragen hoe het ging of om me aan te moedigen. Ach, ik werd behandeld als een stuk vuil en dat zit erg diep. Noteer dat maar. Ik houd echt mijn mond niet meer."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen