Zaakwaarnemer: "Engelse clubs bieden op Veloso"

Koen Freriks
14 oktober 2007, 13:07   Bijgewerkt: 14 oktober 2007, 13:27

Miguel Veloso is gewild door de Engelse top. Volgens zijn zaakwaarnemer Paolo Barbosa hebben een aantal Engelse clubs al geboden op het 21-jarige Portugese talent. Barbosa wil niet zeggen om welke clubs het gaat, maar verscheidene Engelse media wijzen nadrukkelijk in de richting van Arsenal en Manchester United.

Beide topclubs worden al langer gelinkt met de middenvelder, die momenteel speelt voor Sporting Lissabon. Nu is die interesse echter concreet geworden, afgaand op de woorden van Barbosa. "Er zijn verscheidene contacten en verscheidene boden uit Engeland", aldus de belangenbehartiger tegenover News of the World. "Ik ga geen clubs bij naam noemen, maar eentje zat niet ver van zijn afkoopsom af. Als Sporting een akkoord bereikt, dan bestaat er de kans dat hij vertrekt. Maar er is geen extra druk of wens om direct te vertrekken", gaf hij op diplomatieke wijze toe dat Veloso open staat voor een vertrek naar Engeland.

Afgelopen seizoen werd Veloso uitgeroepen tot revelatie van het jaar in Portugal. Zaterdag maakte hij in het EK-kwalificatieduel met Azerbeidzjan (2-0) zijn debuut voor het nationale elftal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen