Adriano wil weer in Brazilië gaan spelen

Koen Freriks
18 november 2007, 11:49   Bijgewerkt: 18 november 2007, 13:25

Voor Adriano lijkt er geen toekomst meer te liggen bij Inter Milan. De Braziliaanse spits heeft dit seizoen de tribune al vaker gezien dan het gras van San Siro, wat volgens zijn werkgever te wijten is aan zijn persoonlijke problemen. Adriano zit nu in Brazilië om zijn leven weer op orde te krijgen, maar als het aan hem ligt, blijft hij daar ook. "Ik wil terug naar Brazilië. Mijn situatie in Italië is verschrikkelijk."

Wát er precies gaande is met Adriano, is publiekelijk niet bekend. De aanvaller is een spreekverbod opgelegd door zijn club. "Ik kan wel meer vertellen, maar ik mag dat niet. Als ik dat wel doe, word ik gestraft. Is dat niet ongelooflijk?", zei een gefrustreerde Adriano na zijn aankomst in Sao Paulo.

Dat hij in clinch ligt met Inter, is oud nieuws. Wel is het verrassend, dat hij weer in zijn vaderland wil gaan voetballen. Naar verluidt is er vanuit Europa genoeg interesse in de 25-jarige international, maar een terugkeer naar Brazilië is momenteel zijn wens. De Braziliaanse club Santos heeft al aangegeven hem dolgraag te willen huren.

Bron: Goal.com

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen