Groep G: Zege Inter ongunstig voor PSV

27 november 2007, 22:48   Bijgewerkt: 27 november 2007, 23:25

Er moet, ondanks de knappe zege op CSKA Moskou (0-1) een klein wonder gebeuren wil PSV zich nog plaatsen voor de achtste finale van de Champions League. Internazionale won immers thuis met 3-0 van Fenerbahce, waardoor de Italianen zeker zijn van een plek in de volgende ronde. Alleen als de Turken nu thuis niet weten te winnen van CSKA, kan PSV nog doordringen tot de laatste zestien.

Als de Turken deze laatste wedstrijd verliezen, moet PSV echter wel zelf thuis winnen van Inter. Enige voordeel hierbij is dat er voor de Italianen niets meer op het spel staat, want door de zege op Fenerbahçe hebben ze op de laatste speeldag niets meer te winnen of te verliezen. Tegen Fenerbahçe werden de Milanese doelpunten gemaakt door Julio Cruz, Zlatan Ibrahimovic en Luis Jimenez.

Internazionale betrad het veld overigens zonder één enkele Italiaan in de basis. Beide ploegen hadden in de eerste helft moeite het ritme te vinden. Alle doelpogingen mislukten. De wedstrijd brak open kort na rust. Cruz knalde eerst een bal net over de lat, even later was hij wel succesvol. Edu verdedigde slecht uit bij Fenerbahçe en de bal ging via de borst van de Argentijn het doel in.  Ibrahimovic maakte in de 66e minuut zijn vijfde goal in de Champions League van dit seizoen. Hij nam een voorzet van Chivu aan en omspeelde sluw Roberto Carlos en doelman Demirel. Met nog één minuut speeltijd op de klok stuurde trainer Roberto Mancini de eerste Italiaan het veld in. Marco Materazzi mocht heel even invallen bij Inter

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen