Hiddink: "Engeland verdient EK-deelname niet"

14 november 2007, 12:41

Engeland verdient het niet om naar het EK van 2008 te gaan. Dat vindt Guus Hiddink, de bondscoach van Rusland. Engeland verloor vorige maand in een rechtstreeks gevecht van de Russen, waardoor het nu moet hopen op een uitglijder van Rusland in Israël of Andorra. Gebeurt dat niet, dan missen de Engelsen de EK-boot.

Dat zou terecht zijn, zegt Hiddink in de Daily Mail. "Als we deze groep analyseren, verdient Engeland het simpelweg niet om naar het EK te gaan. Rusland en Kroatië hebben veel constanter gepresteerd. Ik vind dan ook dat niemand kan zeggen dat wij geen recht hebben op EK-deelname", aldus de bondscoach van de Russen.

Rusland speelt de komende week uitwedstrijden tegen Israël en Andorra. Wint het land beide duels, dan gaat het naar het EK. "Voor ons voelt dit als een WK-finale. Maar goed, we weten allemaal dat we alles in eigen hand hebben. Dat is een geruststellende gedachte. Ik maak me dan ook geen enkele zorgen. We gaan naar Israël met slechts één doel en dat is om die wedstrijd te winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen