Atteveld eist overwinning tegen Sparta

14 december 2007, 09:41

Na de schitterende 2-4 overwinning in Eindhoven tegen PSV, staat Roda JC vanavond voor een nieuwe klus. Laagvlieger Sparta, dat vorig weekend haar eerste zege van het seizoen boekte, komt op bezoek in het Parkstad Limburg Stadion.

"Het zal een lastig duel worden na de euforie van de wedstrijd tegen PSV", blikt Roda-coach Raymond Atteveld vooruit op het treffen met de Rotterdammers. De coach drie punten van zijn elftal. "Iedereen weet dat we moeten winnen anders zijn die drie punten vorige week niets meer waard. Daarnaast staat het nog steeds dicht bij elkaar in subtop. Door te verliezen kun je zomaar enkele plaatsen zakken op de ranglijst. De spelers zijn dan ook gefocust op de overwinning vrijdag."

Als Roda wint van Sparta, klimt het naar de vierde plaats in de Eredivisie. De achterstand op nummer drie Feyenoord, dat zaterdag in actie komt tegen AZ, is dan bovendien nog maar één punt. Ook Sparta kan vrijdagavond echter goede zaken doen. Bij winst maakt de ploeg de sprong van de zeventiende naar dertiende plek.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen