Akerboom tekent voor anderhalf jaar bij Haarlem

17 januari 2008, 10:52

HFC Haarlem gaat verder met Marcel Akerboom. De verdediger speelde het afgelopen half jaar op amateurbasis voor de Noord-Hollandse eerstedivisionist, maar heeft hierbij een dusdanig goede indruk gemaakt dat Haarlem hem een profcontract aangeboden heeft. Door dit contract is hij tot medio 2009 aan de club verbonden.

"Een aantal weken geleden heb ik met de club gesproken en we waren er vrij snel uit. Ik heb het goed naar mijn zin, Haarlem is een gemoedelijke club. We staan een aantal plaatsen te laag, met deze selectie kunnen we richting de middenmoot. Er zit nog rek in, zeker nu we een fitte selectie hebben", zegt de 25-jarige Akerboom, die eerder uitkwam voor Fortuna Sittard en FC Zwolle.

"Marcel heeft in zichzelf geïnvesteerd door op amateurbasis voor de club te komen spelen. Ik vind dat hij voor de winterstop één van de meest constante spelers was. Hij kan absoluut mee op het niveau waar de club de komende jaren naar toe wil en ik ben dan ook erg blij dat we hem tot en met volgend seizoen vast hebben kunnen leggen", aldus coach Jan Zoutman op de website van Haarlem.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen