Davids: "Volgend seizoen niet meer bij Ajax"

24 februari 2008, 19:23   Bijgewerkt: 24 februari 2008, 19:48

Edgar Davids is bezig aan zijn laatste seizoen bij Ajax. De middenvelder liet zondag tegenover RTL weten dat hij volgend seizoen niet meer in Amsterdamse dienst zal zijn. Mogelijk hangt hij zijn schoenen zelfs helemaal aan de wilgen. "Aan alles komt een eind", liet de 34-jarige middenvelder nuchter weten.

Davids speelt pas sinds januari 2007 voor Ajax, dat hem destijds overnam van het Engelse Tottenham Hotspur. In zijn eerste half jaar was de middenvelder enorm belangrijk voor de Amsterdamse ploeg, maar dit seizoen is zijn bijdrage, mede door een scheenbeenbreuk, zeer beperkt. Eerder speelde hij voor Juventus, AC Milan, Internazionale en FC Barcelona. Zijn grootste successen boekte hij in 1995, toen hij met Ajax zowel de Champions League als de wereldbeker won. 

Met het Nederlands elftal bereikte Davids in 1998 de halve finale van het WK. De laatste jaren werd hij door coach Marco van Basten, die eerder deze week bekend maakte dat hij volgend seizoen trainer van Ajax is, amper gebruikt. Davids, die komende maand 35 jaar wordt, weet niet of Van Basten Ajax terug naar de top kan leiden. "Als hij de trainer is die de successen terug kan brengen bij Ajax, ben ik de eerste om dat toe te juichen. Maar hij heeft hierin nog geen verleden, dus ik weet het niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen