Rijkaard: "Blessure Messi triest voor heel Barça"

5 maart 2008, 08:58

FC Barcelona bereikte dinsdag moeiteloos de kwartfinale van de Champions League, maar de blessure van Lionel Messi betekende een flinker domper op de feestvreugde. De Argentijn moest het veld na ruim een half uur huilend verlaten, nadat hij tijdens een sprintduel plotseling last kreeg van zijn hamstring. Gevreesd wordt dat het wonderkind zeker één tot twee maanden uit de roulatie is. 

"Dit is triest voor de speler en triest voor heel Barcelona", zegt Barça-coach Frank Rijkaard over de blessure van zijn jonge aanvaller. "Lionel is een belangrijke speler voor ons, dus zijn blessure grijpt ons allemaal aan. Zijn aftocht was een triest moment, maar laten we hopen dat hij snel kan herstellen. Hij wordt woensdag medisch onderzocht, hopelijk valt de blessure enigszins mee."

Mocht Messi inderdaad één tot twee maanden uit de roulatie zijn, dan zit zijn seizoen er al bijna op. Dat zou een enorme klap betekenen voor FC Barcelona, want de jonge Zuid-Amerikaan is één van de smaakmakers van de Catalaanse ploeg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen